Kiska odmeňoval

Tešil som sa z toho, že Slovensko má 25 rokov. Viem, koľko práce stálo jeho založenie a koľko vecí bolo treba urobiť, aby nebolo len epizódou ale trválkou v politike Slovákov. Bolo veľa zápasov za národnú slobodu, ale vrcholili 1. januárom 1993 kedy ju získali bez obetí ľudských, bez materiálnych strát uznaní celým svetom. Okrem vecných problémov obrovské množstvo síl stálo vnútorný zápas s tými, čo zvrchované Slovensko ako štát nechceli. A tak hodnotenie tohto obdobia robí Kiska na doby. V prvej etape jeho stanovísk obdobie zakladania štátu bolo obdobie zločinnosti. Tí čo vedia o čo išlo si len povzdychli, zlý poradca a dobrý prezident. A ono je to zlý prezident keď nepozná históriu vlastného štátu. V druhej etape ho degraduje za mafiánsky, lebo tak ako rozdáva rady sa pýtajú aj jeho no povedz o tvojej zodpovednosti a tvojom prínose.  Ale on neodpovedá, na čo by aj, veď je prezident? Čo si to tam nejakí občiankovia dovolia klásť otázky?  1. januára 2018 o sebe povedal strašne veľa, podľa výberu ľudí ktorým vyznamenanie štátu pri príležitosti vzniku štátu odovzdával, nedotýkam sa umeleckých a vedeckých zaslúžilých pracovníkov. Ide mi o ľudí, ktorých vyznamenal pre politické témy.
Fedor Gál, 27. rokov boja proti vzniku štátu a samostatnosti Slovenska. Ako šéf VPN zavrhol program Šanca pre Slovensko, zakázal práce na Ústave, rozštiepil stranu a vyhodil všetkých národne orientovaných aj z vlády, aj z poslaneckých klubov. Išiel si do Prahy pre odmenu, bývať do vládnej vily, samozrejme po dohode s Havlom. A naraz človek, ktorý smrdel grošom sa stal bohatý. Bol 1/3 majitel televízie Nova, ktorá preberala úlohy priamo z pražského hradu a pracovala s cieľom vyvolať krízu na Slovensku a ovplyvňovať voľby. Svoje pôsobenie postavil na genetickej nenávisti Slovákov a strachu. Bol spoluautorom hesiel o tom ako budeme platiť za korunu českú dolármi, ako nám hrozí Juhoslávia, ako nás nikto neuzná, ako sme neschopní si vládnuť. Pán Kiska si dovolil zobrať do úst moje meno, že mal spory s Mečiarom čo má byť podľa Kisku ústavná zásluha a dôvod na štátne vyznamenanie a pritom som ho od jari 91. nevidel, len čítal jeho hlúposti čo robí.

Nenápadne popri ňom pán prezident ako ekológa prezentoval Flamíka. Ale veď je to ten Flamík, ktorý bol celú dobu sekretárom Gála. To je to isté cesto, tie isté skutky. Keď pán prezident išiel ku Gálovi dostal som strach, aby nevynechal Šimečku a ozaj jeho 27  ročný boj proti štátu ocenil. Pán prezident asi nevie nič o relácii Páni bratia aj o článkoch ktorými nás poúčal o tom ako žiť inde, rozdával múdre rady, podľa ktorých ak by sme išli tak skončíme zle. Kiska nič nevie o tajných plánoch, ktoré sa pod vedením Pitharta pripravovali v Českej vláde na jednostranné vystúpenie z federácie, ale aj o zberných táboroch na moravskej hranici. Čiže pri príležitosti 25. výročia vzniku Slovenska tak ako predtým aj teraz oceňovali všetkých, ktorý boli proti nemu.

Bože čo nám len ten Kiska ešte pripraví? Najbližšie by to mohlo byť na výročie SNP, keby vyznamenával veliteľov SS za účasť v Slovenskom národnom povstaní. Veď v ňom boli a bojovali so zbraňou. Ibaže proti národu. V 93. netiekla krv. A to len vďaka úrovni tých, ktorí zmenu robili. Neboli škody.  Aj keď boli politické krízy.  Čiže keď to tak zoberiem, Slovenská republika pri zakladaní štátu zločinnosti, neskoršie štát mafiánov vyznamenala všetkých, ktorí proti štátu boli, a bojovali 27 rokov. To nesmeruje len k nedostatku znalostí, to je morálny rozklad politického myslenia a rozklad štátu. To si ho má štát platiť za to, aby ho postupne rozkladal a klamal ľudí?

Ale je tu otázka aj iného významu, ako je možné že človek takéhoto razenia sa dostane do čela štátu? Ako vlastne prebieha výber a voľba? Je to stále viacej o reklame o mediálnom ovplyvňovaní myslenia a takto ak to pôjde ďalej môžeme zvoliť za hlavu štátu aj mastný hrniec. Možno by nebolo na škodu, keby sa vedelo aj o tom čo je to sociopatia a skúsili aj takto hodnotiť. Ak budeme zbavení historického povedomia nebudeme vedieť prečo a z čoho ten štát vznikol, zbavíme sa koreňov vlastnej histórie, národného povedomia a staneme sa manipulovaným stádom. Toto potrebujú z ľudí urobiť tí čo otvorene hovoria, nechceme národy, nechceme štáty, chceme len jednu veľkú svetovú moc.  Nechcem, aby niekto so mnou súhlasil, ale ak aspoň trošku porozmýšľa na niečo príde.

Takže nech žije Kiska zo svojich bohatých príjmov, ale mimo akejkoľvek verejnej činnosti.

Kiska odstúpiť, odstúpiť, odstúpiť…

On odstúpiť nebude chcieť, nemali by sme mu s tým pomôcť?